Velkommen til PP Norge AS

Bakgrunn

PP Norge er en totalleverandør innen premie- og profileringsartikler.

Selskapet ble etablert i 2013, og ny moderne nettbutikk åpnet 01.09.2017.

Vår spesialitet er å skreddersy produkter, slik at du får noe helt unikt. Enten du trenger arbeidsklær med logo eller noe helt spesielt for å hedre noen, kan vi hjelpe deg. Vi har flere hundre idrettslag og bedrifter på kundelisten.

Premier

Se det store utvalget premier vi har lagt ut i nettbutikken! Nytt av året er akrylfigurer med standardmotiver, hvor vi legger inn din logo og/eller tekst på sokkelen. Finner du ikke din idrett, så spør oss. Utvalget er enormt, og vi har ikke rukket å legge ut alle varianter.

Glass-seriene er fine til premiering av barn i skirenn, karusell-løp etc. Vi sørger for lasergravert logo og tekst, også med plasseringer. Krystallserien er utmerket til premier og hedersbevis. Vi kan lasergravere eller trykke i farger på de fleste glass- og krystallpremier.

Vi har et bredt utvalg pokaler i alle prisklasser. Fra rimelige plasseringspokaler til helt eksklusive pokaler som f.eks denne i titan og gull. Legg også merke til vår HK346-serie i alminium hvis du er på jakt etter vandrepokaler. Vi graverer direkte på pokalen.

Vi har mer enn 25 unike fotballpremier og ser du etter golfpremier, har vi alt fra rimelige akrylfigurer til krystallplaketter med 3d-gravering og statuetter i edle metaller. Vårt utvalg på mer enn 170 gratis sentermerker  med de aller fleste idretter, gjør at nesten alle våre pokaler og medaljer blir tilpasset akkurat din idrett. Vi hjelper deg selvfølgelig også med helt unike sentermerker, både graverte og trykte.

Vi trykker på (nesten) alt!

Vi forhandler alle de store merkevarene innen profileringsartikler og arbeidstøy. Se litt av det enorme utvalget produkter i våre kataloger.
Vi kan tilby lasergravering, UV-printing, gravering og trykk av logo og tekst på alle våre produkter. Be oss gjerne om pristilbud!

Stort utvalg artikler til turneringer, events og andre arrangementer

Vi hjelper deg med alt du trenger til ditt arrangement, som telt, start- og målbuer, startvester/startnummer, campingstoler etc. Vi kan skaffe et utrolig utvalg supporterutstyr, alt fra buttons og bordfaner til supporterskjerf og enorme flagg. Andre detaljer, som deltakerbevis, nøkkelbånd/lanyards, t-skjorter, sitteunderlag etc hjelper vi deg også med. Alt med ditt trykk på selvfølgelig, og til en god pris!

Alt er mulig!

I tillegg til de premieartiklene du allerede finner i nettbutikken, er det omtrent ingen grense hvor hva slags premie eller gaveartikkel vi kan hjelpe deg med å fremskaffe. Via vårt kontaktnett er nesten alt mulig. Noen ideer kan du få på www.premiekatalogen.no.

Bare snakk med oss om det du er på jakt etter, så hjelper vi deg å finne det, og vi gjør det raskt!

Spesialdesign

En annen av våre spesialiteter er design og utforming av medaljer og resinfigurer i samarbeid med kunden. Vi kan sammen med deg designe helt unike medaljer og premier til ditt arrangement.
Vår lange erfaring med gode underleverandører gjør oss til et trygt valg, som sikrer deg høy kvalitet til en god pris.

Lave priser og gode betalingsbetingelser

Vi bestreber oss på å ha konkurransedyktige priser. Det aller meste i vårt sortiment lagerføres, og vi leverer raskt til hele landet.

Du får 14 dagers kreditt, det gjelder både bedrifter, klubber og privatpersoner.

Ta kontakt for mer info.